سقوط فرودگاه دبی از جایگاه چهارمی به زیر رتبه 20جهان/هشدار رئیس فرودگاه دبی: سال سختی پیشرو داریم
مدیرعامل فرودگاههای دبی امروز، دوشنبه، نسبت به سال دشوار دیگری برای فرودگاه بینالمللی دبی، شلوغترین قطب هواپیمایی در خاورمیانه، پس از کاهش ۷۰ درصدی مسافران در سال ۲۰۲۰ هشدار داد.
این فرودگاه که پایگاه هواپیمایی امارات و منبع اصلی درآمد دبی است، سال گذشته از ۲۵٫۹ میلیون مسافر پذیرایی کرد که بیشتر آنها در سهماهه اول قبل از شیوع بیماری همهگیر Covid-19 بودند.
پل گریفیتس، مدیر اجرایی فرودگاههای دبی، به رویترز گفت: "ما برنامههای خود را برایناساس تنظیم میکنیم که سال دشواری است و بدون شک چنین است."
تعداد پروازهای انجام شده توسط این فرودگاه در سال ۲۰۲۰ با کاهش ۵۱٫۴ درصدی به ۱۸۳۹۹۳ پرواز رسید، درحالیکه حجم محموله با کاهش ۲۳٫۲ درصدی به ۱٫۹ میلیون تن رسید.
مدیران و تحلیل گران هواپیمایی انتظار دارند بهبود این بخش سالها به طول بیانجامد، درحالیکه محدودیت در سفرهای بینالمللی همچنان مانع تقاضای جهانی میشود.
گریفیتس که از سال ۲۰۰۷ فرودگاههای دبی را اداره میکند، اظهار امیدواری میکند که با افزایش سرعت واکسیناسیون در دنیا تقاضای سفر افزایش یابد.
این میتواند منجر به جابهجایی مسافران بیشتر در فرودگاه دبی در سال جاری در مقایسه با سال ۲۰۲۰ شود، اما گریفیتس هشدار داد که بازگشت فرودگاه به تعداد قبل از همهگیری "مدت طولانی" طول خواهد کشید. وی گفت: "سفر در سراسر قارهها همچنان یک چالش خواهد بود."
طبق گزارش شورای بینالمللی فرودگاهها، فرودگاه بینالمللی دبی چهارمین فرودگاه پر رفتوآمد در سال ۲۰۱۹ بود.
اما تعداد ۲۵٫۹ میلیون مسافر سال گذشته نمیتوانست آن را در بین ۲۰ فرودگاه برتر تعداد مسافران در سال ۲۰۱۹ قرار دهد.
و برخلاف بسیاری از مناطق دیگر، بهطورکلی دبی و امارات متحده عربی شبکه داخلی منظمی برای کاهش تأثیرات رکود در سفرهای بینالمللی ندارند.
بهعنوانمثال فرودگاه هیترو در لندن و شارل دوگل در پاریس به ترتیب ۲۲٫۱ میلیون و ۲۲٫۳ میلیون مسافر را در سال ۲۰۲۰ جابهجا کردند.
هیچ رویکرد جهانی واحدی برای مقابله با بیماری همهگیر کشندهای که بیش از ۲٫۵ میلیون نفر را به کام مرگ کشانده است، وجود ندارد.
این امر علاوه بر ترس از ابتلا به ویروس، بخش سفر را با مشکل روبرو کرده است، زیرا کشورها مرزها را بستند و محدودیتهای شدیدی را برای ورود به کشور اعمال کردند.
گریفیتس گفت کشورها باید بهجای "اجتناب از خطر" که در آن اقدامات دقیق بر ازبینبردن ویروس متمرکز است، به یک استراتژی "مدیریت ایمن خطر" بپردازند.
تا کنون برای این پست دیدگاهی ثبت نشده است.