امارات به دنبال مالیات بر اقتصاد دیجیتال برای کشورهای عربی / مهمترین موانع توسعه اقتصاد دیجیتال در کشورهای عربی
یونس حاجی الخوری، معاون وزیر دارایی، با بیان اینکه وضع مالیات بر اقتصاد دیجیتال در حال حاضر برای کشورهای عربی به یک ضرورت تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: تحول دیجیتال یکی از عناصر اصلی در چشم انداز امارات متحده عربی است زیرا زیرساختهای دیجیتال پیشرفته را ایجاد کرده است.
الخوری در جلسه کارگزاران وزارت دارایی عرب، باتوجهبه آنچه "خبرگزاری امارات" گزارش داد، تصریح کرد که عدم تحمیل مالیات، چه مستقیم و چه غیرمستقیم، ممکن است درآمد مالیاتی کشورهای عربی را در این حوزه از دست بدهد درحالیکه میتواند به تقویت مالیه عمومی کمک کند.
وی افزود: تسریع در تحول دیجیتال در منطقه عربی با چالشهای زیادی روبرو است که از کشوری به کشور دیگر متفاوت است، مهمترین مشکلات برای تعامل با اقتصاد دیجیتال تأمین زیرساخت برای ارتباطات سریع، نبود قوانین لازم برای مقابله با این نوع جدید اقتصاد، نبود فرهنگ دیجیتال در بین شهروندان، علاوه بر کمبود متخصص در زمینه نرمافزارهای هوشمند است.
وی اظهار داشت که شرکتهای کوچک و متوسط یک رکن اساسی و یاریرسان عمده در اقتصاد ملی هستند و موتور محکمی برای تحول در یک اقتصاد رقابتی و مولد مبتنی بر نوآوری و دانش هستند، نشان میدهد که آنها بیش از ۵۳٪ از تولید ناخالص داخلی غیرنفتی ایالتی را به عهده دارند و انتظار میرود تا پایان سال ۲۰۲۱ این عدد به ۶۰٪ برسد. در سالهای آینده. به سطوح بالاتر از این ارتقا یابد.
وی خاطرنشان کرد: امارات متحده عربی به دنبال ایجاد نقشه راه و اهداف مشخص برای پیوستن به ۱۰ اقتصاد برتر رقابتی در جهان تا پایان سال ۲۰۲۱ است که در شاخصهای رقابت در سطوح مختلف در خط مقدم جهانی قرار گیرد و بهرغم چالشهایی که جهان به دلیل کرونا با آن روبرو است، به دستاوردهای خود میرسد.
وی درباره پیامدهای همهگیری کرونا در سیاستهای مالی، گفت که وزارت دارایی در حال هماهنگی با مقامات ذیصلاح برای مطالعه پیشنهادها برای صدور قانون جدید، یا ایجاد اصلاحاتی در برخی از مواد موجود در قانون است، به روشی که به مرحله فعلی و آینده خدمت میکند و توسعه همهجانبه را در بخشهای مختلف توسعه میبخشد.
تا کنون برای این پست دیدگاهی ثبت نشده است.