دوره جامع آموزش کارشناس صادرات را از دست ندهید/ فرزانگان: نیازمند سفیران اقتصادی جوان هستیم

دومین دوره جامع تربیت کارشناس صادرات با همکاری مرکز آموزش بازرگانی  و اتاق بازرگانی مشترک ایران و امارات از هفته آخر آبان آغاز می شود.
دوره مذکور یک دوره فشرده 90 ساعته در قالب  ۱۷ سرفصل است که این امکان را برای  شرکت کنندگان در کلاس فراهم می نماید که با تکنیک های صادرات کالا از مبادی کشور آشنا می شوند.
موضوعاتی که در این دوره ارایه می گردد عبارتند از: مبانی بازرگانی و زنجیره، اصول بازاریابی بین المللی ،روش های انتخاب و ورود به بازارهای خارجی، تحقیقات بازار بین المللی در بستر اینترنت، آشنایی با برنامه صادراتی و چگونگی تنظیم آن، اینکوترمز ۲۰۲۰ و نقش آن در صادرات، مکاتبات بازرگانی بین المللی، مذاکرات و قرار دادهای صادرات، چگونگی حضور در نمایشگاه های بین المللی، بیمه حمل و نقل کالا، مدیریت دریافت وجوه صادراتی قانون و مقررات صادرات و برگشت ارز،  بازرسی و استاندارد کالاهای صادراتی، حمل و نقل بین المللی و ترانزیت کالا در صادرات، امور گمرکی و ترخیص کالای صادراتی، ریسک‌های صادراتی و روش‌های مدیریت آنها واثرات تحریم در صادرات و راهکارهای مقابله  است.
این دوره آنلاین برگزار می شود.

دکتر فرزانگان رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و امارات دراین باره گفت: با وجود جوانان با استعداد و پتانسیل های صادراتی داخلی، متاسفانه به دلیل نا آشنایی با مقررات، تکنیک ها و بروکراسی و مراحل صادرات بسیاری  از ظرفیت های صادراتی مغفول مانده است .

او با اشاره به وجود چنین ظرفیتی افزود: متاسفانه جوانان  به راحتی از کناراین شغل و فرصت های اقتصادی می گذرند در حالی که بازارهای منطقه و جهان فرصت های زیادی را برای افراد، تولیدکنندگان و فعالان بخش خدمات فراهم می کند.
وی با تاکید بر این که هرچقدر برای صادرات تلاش کنیم باز هم کم است ، گفت : مسیر توسعه پایدار، اشتغال زایی واقعی و با دوام، رونق تولید و رفاه بیشتر جامعه از صادرات می گذرد و در سالهای اخیر با ورود جوانان به عرصه تجارت خارجی  فرصت های جدیدی را خلق کرده اند.
فرزانگان  با اشاره به این که بخش مهمی از صادرات، بازارسنجی  و نیازسنجی کشورهای همسایه بر اساس داده ها و اطلاعات از قوانین صادراتی کشورهای مبدا و مقصد است، گفت: دانشجویان به ویژه دانشجویانی که در خارج از کشور فعالیت می کنند، می توانند با آموزش های پایه ای (که در دوره جامع تربیت کارشناس صادرات)  فرا می گیرند در کنار زبان دومی که فراگرفته اند و شناختی که از مصرف و بازار کشورها بدست آورده اند، به فعال تجاری بدل شده و هریک سفیر اقتصادی ایران شوند.
او ادامه داد: اگر چه صادرات در شرایط فعلی بسیار سخت است اما  دوره های آموزشی بر این مبنا طراحی شده است و افرادی که  این دوره را طی می کنند قادر خواهند بود در پیوند با اتاق مشترک ایران و امارات به افزایش ظرفیت صادراتی کشور بیفزایند.
فرزانگان گفت: به غیراز ظرفیت های فعلی بی شک در آینده نزدیک  نیاز به مراودات تجاری فراگیرتر و گسترده داریم که  تربیت کارشناسان صادراتی می تواند تجارت بین المللی را با سرعت بیشتری توسعه و رونق دهد.

ریییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و امارات در پایان گفت:  ما علاقه مندیم  کلیه علاقه مندان  به امور بازرگانی در کشور و همچنین دانشجویان با انگیزه و هدف دار ایرانی مستقر در امارات که به دنبال آموزش های کاربردی هستند در این دوره شرکت نمایند و به اتاق مشترک ایران و امارات در تقویت تجارت دو کشور مساعدت نمایند.

گفتنی است: کلیه عزیزان می توانند جهت ثبت نام با شماره زیر تماس بگیرند:
☎️ ۰۲۱۸۸۸۱۰۵۲۵