عضو هیئت مدیره اتاق اعلام کرد: چند ایرانی از اکسپو دوبی بازدید کردند؟
عضو هیات مدیره اتاق بازرگانی مشترک ایران و امارات میگوید تعداد بازدیدکنندگان ایرانی اکسپو دوبی از مرز ۲۰ هزار نفر گذشته است.
شبنم بهرامی شبستری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی اکسپو دوبی، تاکنون بیش از ۱۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر به صورت مجازی و ۲.۳۵ میلیون نفر نیز به طور حضوری از این رویداد جهانی بازدید کردهاند که ۱۷ درصد آن اتباع کشورهای خارجی هستند.
به گفته وی، در میان بازدیدکنندگان حضوری، شهروندان هندوستان بیشترین استقبال را از اکسپو دوبی کردهاند و پس از آن، شهروندان آلمان، فرانسه، عربستان سعودی و بریتانیا قرار دارند. ۲۰ هزار ایرانی نیز تاکنون در این رویداد حاضر شدهاند.
عضو اتاق بازرگانی ایران و امارات، با اشاره به برخی فنآوریهای منحصر به فرد به کار رفته در اکسپو، توضیح داد:"ترا" یکی از سه غرفه اصلی اکسپو دوبی است که سبک معماری منحصر به فردی دارد و با در نظر گرفتن معیارهای توسعه پایدار و بر اساس آخرین نوآوری ها علمی و حفظ منابع طبیعی در سیاره زمین طراحی آن انجام شده است.
شبستری ادامه داد: در واقع هدف اصلی این غرفه این است تا بازدید کنندگان نمایشگاه ۲۰۲۰ دوبی را قادر سازد تا ردپای اکولوژیکی خود را درک کرده و بهبود بخشند و محیطی پایدارتر، ایمن تر و سالم تر برای زندگی و کار ایجاد کند. مناطق کشت این غرفه مجهز به فناوری نوآورانه آبیاری از جمله سیستم بازیافت «آب خاکستری» و همچنین مناطق سبز با گیاهان بومی است که این سبک از طراحی تا ۷۵ درصد مصرف آب را کاهش دهد. این غرفه تا حدی در زیر زمین قرار دارد، بنابراین معمولا خنکتر از محیط اطراف است و برای محافظت از آن در برابر تشعشعات خورشیدی به سقف خورشیدی مجهز است و از انرژی خورشیدی برای استریل کردن آب و حذف آلایندههای میکروبیولوژیکی استفاده میکند نکته جالب توجه در ارتباط با این غرفه این نکته است که در مصاحبه ای که با بازدید کنندگان از انجام شده است ۹۰ درصد آنان اعلام کردهاند بعد از بازدید از آن سعی در تغییر سبک زندگی خود دارند.
وی با بیان اینکه کشورهای مختلف تلاش کردهاند در طراحی غرفههایشان از فنآوریهای نوین استفاده کنند، بیان کرد: کشورهایی که غرفههای آنها در منطقه پایدار نمایشگاه قرار دارد، همگی از معماری مدرن همراه با الگوهای پایدار استفاده کردهاند. غرفههای ایتالیا، سنگاپور، ترکیه، برزیل و فنلاند از این نوع طراحی استفاده کردهاند.
تا کنون برای این پست دیدگاهی ثبت نشده است.