امضای تفاهم نامه همکاری بین اتاق مشترک ایران و امارات و مدرسه کسب و کار اتاق بازرگانی تهران و دانشگاه صنعتی امیر کبیر دکتر بانکی: تجار وظیفه ایجاد فهم مشترک در منطقه داریم
تفاهم نامه همکاری بین اتاق مشترک ایران و امارات و مدرسه کسب و کار اتاق بازرگانی تهران و دانشگاه صنعتی امیر کبیر امضا شد.
این تفاهم نامه فی مابین مدرسه کسب و کار اتاق بازرگانی تهران و دانشگاه صنعتی امیرکبیر که در این تفاهم نامه "تکاپو" نامیده می شود، با نمایندگی آقای محمد تقی بانکی رئیس مدرسه کسب و کار تکاپو و دکتر فرشید فرزانگان ، رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و امارات منعقد شد.
محمد تقی بانکی، رئیس مدرسه کسب و کار تکاپو نیز در حاشیه انعقاد این تفاهم نامه همکاری بیان کرد: دنیا به سمت پیشرفت و نوآوری در حال حرکت است . پس از جنگ جهانی بشر به این نکته دست پیدا کرد که باید مذاکره پیش رود و باید بیشتر از گذشته با یک دیگر تفاهم کنند.
به گفته وی، تکنولوژی های جدید دنیا را به جزیره ای بزرگ تبدیل کردند و در این خصوص ما به عنوان نیروهای علمی و تجار وظیفه داریم که فهم عمومی و مشترک در کل منطقه به وجود آوریم یعنی باید در مبادلات کالا، رفت و آمدها توجه ویژه ای صورت پذیرد.
وی عنوان کرد:هدف مدرسه کسب و کار تکاپو نسل چهارم شرکت ها است که بر مبنای مسایل و مشکلات و درخواست های صنعت و تجارت پاسخگوی آن ها است و راه حل های آموزشی را بیان می کند.
بانکی گفت: نزدیک به یکسال از فعالیت مدرسه کسب و کار تکاپو می گذرد و یکی از موارد فعالیت آن جهانی سازی کار صادرات است که با افرادی که از دانش و تجربه لازم برخوردار هستند، وارد همکاری شده ایم که همکاری با اتاق مشترک ایران و امارات از توفیقات خوب بوده است تا بتوان ساختاری را برای کمک به ورود افراد جدید که در حوزه دانش بنیان و استارت آپها فعال هستند ، به حوزه تجارت تعریف کرد.
گفتنی است :این تفاهم نامه به منظور توسعه همکاری ها و استفاده بهینه از ظرفیت ها و توانمندی های طرفین در راستای شناسایی فرصتها و رفع چالش های کسب و کارها از طریق طراحی، اجرا و اطلاع رسانی برنامه های متعدد مشاوره ای، آموزشی و پژوهشی منعقد شده است.
موضوع تفاهم نامه:
موضوع تفاهم نامه عبارت است از همکاری در زمینه های مشاوره ای، آموزشی و پژوهشی مساعدت در امر بازاریابی و بازارسازی در بازار هدف
کشور امارات متحده عربی) به شیوه علمی و عملی با در نظر گرفتن میزان اثربخشی و تناسب موضوعات با مخاطبان هدف طرفین و هم چنین امکانات طرفین اعم از فناوری موجود، منابع مالی، دادهها، اطلاعات و منابع انسانی
تعهدات طرفین :
۱-رایزنی و همکاری در طراحی و توسعه برنامه های مشترک با بهره مندی توانمندی های مشاورهای و آموزشی طرفین در موضوعات مورد
علاقه شامل کارآفرینی، مدیریت، راهاندازی شرکتهای دانش بنیان، راهبری در کسب و کارها و عارضه یابی مشاغل
۲- حمایت از اجرای طرح های تحقیقاتی با بهره مندی از توانمندی های پژوهشی طرفین در موضوعات مورد توافق
۳- شناسایی منابع (دولتی و غیردولتی) و برنامه ریزی و اجرای راهکارهای مناسب در راستای جذب آنها
۴- همکاری در برگزاری همایش ها، سمینارها و کارگاههای آموزشی
۵- اطلاع رسانی برنامه ها و فعالیتهای طرفین در وب سایت، شبکه های اجتماعی و به اعضای دیتابیس های موجود
۶- همکاری در تألیف و انتشار محتوای علمی از قبیل کتاب ها ، مقالات، گزارش ها و نشریات علمی- پژوهشی، محتوای صوتی و تصویری کلیپ های ویدئویی، مصاحبه، پادکست و )
مدت تفاهم نامه:
مدت این تفاهم نامه از تاریخ۱۴۰۰/۰۳/۱۰ به مدت ۲ سال می باشد که تمدید و ادامه فعالیت، بازنگری، اصلاح یا تغییرات اساسی در مفاد آن با توافق نمایندگان طرفین انجام می شود.