یک هشدار و یک فرصت برای صادر کنندگان مواد غذایی و کشاورزی به امارات/حساسیت امارات روی تجارت مواد غذایی مضر یا تقلبی بیشتر شده و مجازات دارد!
به دلیل حساسیت های جدید امارات در حوزه مواد غذایی مضر و یا تقلبی واردات این محصولات از لبنان محدود و منوط به تایید استانداردهای وزارت تغییر اقلیم و محیط زیست شده که از این رو یک فرصت جدید برای صادرکنندگان ایرانی فراهم شده و در عین حال آنها باید بدانند که رعایت پروتکل ها، مقررات و استانداردها بیش از پیش ضروری است به نحوی که دادستانی عمومی کشور امارات از درنظرگرفتن مجازات تجارت مواد غذایی مضر یا تقلبی خبر داده است.
به گزارش اتاق مشترک ایران و امارات، به استحضار می رساند طبق اطلاع واصله از وزارت امور خارجه کشورمان، اخيرا دادستانی عمومی کشور امارات مجازات تجارت مواد غذایی مضر یا تقلبی را به شرح ذیل اعلام نموده و بر اجرای قاطعانه آن تاکید کرده است.
به گفته دادستانی امارات ، ماده ۱۴ قانون فدرال شماره ۱۰ سال ۲۰۱۵ در مورد ایمنی مواد غذایی تصریح دارد که هر کس که در هر مرحله از خرید و فروش مواد غذایی تقلبی، مضر یا فاسد فعالیت یا تجارت کند علاوه بر مجازات هایی که ممکن است در قانون دیگری مقرر شده باشد، به حبس برای مدت سه ماه و جریمه نقدی بین ۱۰۰ هزار تا ۲۰۰ هزار درهم ( معادل حدود ۵۵ هزار دلار آمریکا ) و یا تلفیق هر دو ( مجازات حبس و جریمه نقدی ) محکوم خواهد شد.
به گفته دادستانی امارات، این مجازات ها بخشی از فعالیت مداوم دادستان عمومی امارات عربی متحده برای اطمینان از یک جامعه امن و قانون مدار عنوان شده است.
محیط زیست در حال بررسی بررسی محصولات کشاورزی است که از لبنان می آید
اما به گزارش اتاق ایران و امارات در خبری دیگر که بر روی خروجی خبرگزاری رسمی امارات و به نقل از وزارت تغییر اقلیم و محیط زیست منتشر شده آمده است : کنترل روی محصولات کشاورزی لبنان تشدید شده و این کار برای اطمینان از انطباق با مشخصات کالای ارایه شده و به منظور عاری بودن باقیمانده سموم دفع آفات در حد مجاز مورد تأیید سازمان های بین المللی مواد غذایی است.
مهندس محمد الدههانی مدیر بخش توسعه کشاورزی و بهداشت در این وزارت به "امارات امروز" گفت: هرگونه مواد غذایی سبزیجات و میوه هایی که از لبنان وارد می شود، کاملاً تحت بازرسی از سموم دفع آفات و باقیمانده قرار دارند و تا زمانی که ثابت نشود مطابق با الزامات و استانداردهای تأیید شده توسط سازمان های بین المللی تخصصی هستند ، اجازه ورود به آنها را ندارند.
وی افزود: واردات انواع سیب لبنانی به دلیل باقی مانده سموم دفع آفات ممنوع است و ممنوعیت استفاده از این نوع میوه ها همچنان ادامه دارد.
وی خاطرنشان كرد: سیب بیشترین درصد محصولات كشاورزی را از لبنان وارد می كند.
رسانه ها گزارش دادند که محصولات کشاورزی لبنان به دلیل مقادیر بالای باقی مانده سموم دفع آفات در آنها ممنوع شده است.
همانطور که عربستان سعودی تصمیم گرفت محموله های سبزیجات و میوه های لبنانی برای ورود به آن یا ترانزیت از سرزمین های آن را ممنوع کند.
این ممنوعیت تا زمانی است که مقامات مربوطه لبنان تضمین های کافی و قابل اطمینان را ارائه دهند.
تا کنون برای این پست دیدگاهی ثبت نشده است.