دبی آهن ربای ثروتمندان جهان/ امارات سریعترین رشد را در میان پناهگاه‌های مالیاتی جهان دارد

مالیات در امارات 03 فروردین 1400 598 بازدید

طبق گفته شبکه عدالت مالیاتی، امارات متحده عربی یکی از پناهگاه‌های مالیاتی جهان است که با رشد بیش از 200 میلیارد دلار روبرو است

به گزارش اتاق ایران وامارات و بر اساس مطالعه‌ای که روز سه شنبه منتشر شد و به جریان پیدا کردن بیش از 200 میلیارد دلار به کشور اشاره کرد، امارات متحده عربی، آهن ربایی برای فوق ثروتمندان جهان، همچنین به عنوان یکی از سریعترین رشد پناهگاه‌های مالیاتی شرکت‌ها ظاهر شده است.

شاخص شرکت سرمایه گذاری مالیات 2021 که توسط  شبکه عدالت مالیاتی منتشر شده، اسنادی از كشورهایی كه شركت‌ها را برای كاهش صورت حساب‌های مالیاتی خود جذب می كنند را کرده و امارات متحده عربی را به 10 رتبه برتر خود كه شامل سوئیس و برمودا است، اضافه کرده است.

سرزمین‌های فراساحلی انگلستان، جزایر ویرجین بریتانیا، جزایر کیمن و برمودا و پس از آن هلند، به عنوان مهمترین حوزه قضایی مورد استفاده توسط شرکت‌ها برای به حداقل رساندن مالیات خود معرفی شدند.

این مطالعه می‌گوید، امارات متحده عربی پس از تغییر مسیر 218 میلیارد دلار سرمایه گذاری مستقیم خارجی از طریق هلند به امارات متحده عربی برای صرفه جویی در مالیات، در رتبه دهم قرار گرفت.

سخنگوی وزارت دارایی هلند گفت که هلند برای هدف قرار دادن جریان پول به کشورهای با مالیات پایین از جمله امارات متحده عربی و برمودا، و جلوگیری از استفاده هلند به عنوان مجرا، مالیات بازپرداخت وضع کرده است. با این وجود تخمین می‌زند که جریان پول کمتر باشد.

امارات به درخواست اظهار نظر پاسخ نداد.

شبکه مالیات عدالت، گروهی با حمایت مالی کمک‌های مالی و مبارزات شفاف، گفت که این مطالعه فعالیت‌های چند ملیتی و همچنین نرخ مالیات و تبصره‌ها را اندازه گیری کرده است. در حالی که شرکت‌ها از استفاده از تبصره‌ها منع نشده‌اند، اما این عمل با انتقاد زیادی مواجه می‌شود.

الکس کوبام، مدیر اجرایی شبکه عدالت مالیاتی، گفت: "نیازی نیست یک متخصص مالیات باشید تا ببینید چرا یک سیستم مالیاتی جهانی که توسط باشگاهی از پناهگاه‌های مالیاتی ثروتمند برنامه ریزی شده است، از بیش از 245 میلیارد دلار مالیات شرکت از دست رفته در سال، خونریزی می‌کند."

دبی، پایتخت حزب در امارات متحده عربی و آهن‌ربای برای اینفلوئنسرهای شبکه‌های اجتماعی، به دلیل قرنطینه‌ و تعطیلی‌ها و صدمه‌ی آن به گردشگری و خرید، در حالی که پایین آمدن قیمت نفت بر درآمد دولت خلیج فارس تأثیر می‌گذارد، ضربه‌ی سختی از کرونا خورد.

برای مقابله با کاهش جمعیت محلی و احیای بازار دشوار املاک - پس از کاهش پیدا کردن شغل‌ها که باعث شد بسیاری از مهاجران خارجی که اکثریت جمعیت را تشکیل می‌دهند،  کشور را ترک کنند - این تلاش‌ها را برای رونق اقتصاد دوچندان کرد.

دولت قوانین را برای تشویق شرکت‌های بین‌المللی برای ایجاد یک طرح محلی قوی و محکم و ارائه ویزا به خارجی‌های ثروتمند، آسان‌تر کرد.

این کشور توسط گروه ویژه اقدام مالی، ناظر جهانی پول‌های کثیف، مورد انتقاد قرار گرفته است. امارات متحده عربی اخیراً ایجاد دفتر جدید دولت برای مقابله با پولشویی و تأمین مالی تروریسم را تصویب کرده است.

دولت جزایر کیمن گفت که "از یک سیستم مالیاتی عادلانه حمایت می‌کند" و به "استانداردهای مالیاتی بین المللی" متعهد است. وزارت دارایی انگلیس گفت که سرزمین‌های خارج از کشور، سیاست‌های خاص خود را تعیین می‌کنند. سایر کشورها یا پاسخی ندادند و یا از اظهار نظر خودداری کردند.