باشگاه تلاشگران ارزشآفرین واتاق ایران و امارات تفاهمنامه همکاری امضا کردند تأکید دکتر فرزانگان بر همکاری بیشتر بخشهای خصوصی / دکتر ریاحی: اتاق ایران و امارات بیشتر به فعالان اقتصادی جنوب کشور متمرکز شود
باشگاه تلاشگران ارزشآفرین کشور با اتاق ایران و امارات تفاهمنامه همکاری امضا کردند. این تفاهم نامه با هدف توسعه روابط تجاری در حوزه بینالملل، تفاهم باشگاه تلاشگران ارزشآفرین با اتاق مشترک ایران - امارات به امضا رسید.
به گزارش اتاق ایران و امارات، در این مراسم که به میزبانی اتاق بازرگانی ایران و امارات و در محل اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، طرفین بر استفاده از ظرفیت و توان علمی و عملی این دو تشکل بخش خصوصی تأکید کردند.
در این مراسم دکترفرشید فرزانگان رئیس اتاق مشترک ایران و امارات با اشاره به تجارب اعضا هیئترئیسه اتاق ایران و امارات و همراهان حاضر در این نشست بر لزوم همکاری بیشتر بخش خصوصی با یکدیگر برای حل مشکلات در مسیر موفقیت بخش خصوصی و کشور گفت: اتاق مشترک ایران و امارات آمادگی دارد تا در جهت پیشبرد بهتر توسعه همکاریهای اقتصادی در حوزه بینالملل، تجارب و تخصص اعضا را با همافزایی به کار گرفته و با انجام پروژههای عملیاتی در جهت ارتقا تجارت بینالملل گامهای بلندتری برداریم.
وی ابراز امیدواری کرد همکاری با این باشگاه بتواند در شناسایی بهتر نیروهای توانمند و با انگیزه در حوزه تجارت بینالملل نقشآفرینی کرده و زمینه را برای حضور موفقتر ایرانیان در بازارهای منطقهای فراهم کند.
همچنین در این مراسم دکتر بهروز ریاحی دبیرکل باشگاه تلاشگران ارزشآفرین گفت: باشگاه به دنبال کسب مجوز برای برگزاری آزمون مهندسی حرفهای است که هماکنون امارات و ترکیه در این خصوص فعال هستند و ایرانیان با تجربه برای اخذ این مدرک مجبور به رفتن به این دو کشور هستند.
ریاحی همچنین افزود: در خلیجفارس بیش از ۲۷ هزار کشتی تردد میکنند و این ظرفیت خوبی برای ایجاد اشتغال در استان سیستان و بلوچستان است.
استاد دانشگاه و رئیس اسبق پژوهشگاه استاندارد ایران گفت: بر اساس بررسیها بیش از 27 خدمت در هنگام بانکرینگ ارائه میشود اما تلقی ما تنها از بانگرینگ سوخترسانی به کشتیهاست
وی افزود: یخ، میوه، ملوان، آبمعدنی، نیازهای پزشکی، شوینده و...از جمله مواردی است که میتواند بهعنوان خدمات به کشتیها ارائه شود اما این بازار در اختیار مسقطیها و بومیان فجیره است و توانسته بیش از 1000 فرصت شغلی ایجاد کند.
وی تأکید کرد: اتاق ایران و امارات باید بیشتر به فعالان اقتصادی مناطق جنوبی توجه کند زیرا تجارت عمده از مسیر چابهار و حاشیه جنوبی کشور صورت میگیرد.
ریاحی با اشاره به اینکه چند تن از وزرای امارات ایرانی الاصل هستند که همچنان به کشورمان علقه دارند، گفت: برای ارتباط بیشتر و بهتر اقتصادی میتوان از این ظرفیتها استفاده کرد و دو کشور با تعریف منافع مشترک روابط تجاری خود را توسعه دهند.
گفتنی است: در این مراسم مقرر شد تا تشکیل کمیته راهبری و کمیسیون تجارت بینالملل متشکل از اعضا با تجربه و آکادمیک توسط هاله اسماعیلنژاد بهعنوان دبیر کمیسیون پیگیری شود.
از جمله برنامههای در نظر گرفته شده در این تفاهمنامه میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:
-همکاری و مشارکت به منظور اجرای دوره ها، همایش ها ، تورها و کارگاه های آموزشی و استفاده از امکانات آموزشی طرفین به صورت حضوري، غيرحضوري درحوزه ملی و بین المللی
-همکاری و استفاده از مشاوره باشگاه برای شناسایی شایستگان برتر بخش خصوصی جهت معرفی و حضور در نمایشگاه اکسپو
-ایجاد کلینیک مشاوره و همکاری در خصوص فعالیت اعضا جهت حضور موفق تر در بازار کشورهای حوزه خلیج فارس
تا کنون برای این پست دیدگاهی ثبت نشده است.