منتظر اتصال به سامانه رفع تعهد ارزی بانک مرکزی هستیم
مدیرعامل بانک توسعه صادرات با بیان اینکه امسال صادرات غیرنفتی کشور، پرچمدار تامین نیازهای ارزی است، گفت: تقاضای خود برای دسترسی به سامانه رفع تعهد ارزی صادرکنندگان را به بانک مرکزی اعلام کرده و منتظر تعریف دسترسیهای لازم در این رابطه هستیم.
به گزارش روابط عمومی اتاق مشترک بازرگانی ایران و امارات؛ علی صالح آبادی در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران گفت: صادرات غیرنفتی در سال جاری از اهمیت دوچندانی نسبت به گذشته برخوردار بوده و بر این اساس، قرار بر آن است که بخش عمدهای از نیازهای ارزی وارداتی کشور از محل ارز حاصل از صادرات تامین شود.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات در پاسخ به سوال خبرنگار اکسپورتنا مبنی بر اینکه آیا اتهام به صادرکنندگان در حوزه رفع تعهد ارزی و عدم بازگشت ارز صادراتی منجر به دلسردی نخواهد شد، گفت: از بانک مرکزی درخواست شده تا این بانک را به سامانه رفع تعهد ارزی خود متصل نماید تا بتوان اطلاعات دقیقی در این حوزه کسب کرد، اما با توجه به گستردگی اطلاعات ثبت شده از سوی بانک مرکزی در حوزه صادرکنندگان، هنوز این دسترسی برای بانک توسعه صادرات فراهم نشده است.
وی افزود: آمار دقیق مرتبط با میزان رفع تعهد ارزی مشتریان بانک توسعه صادرات و شرکتهای خصوصی در این حوزه را منتشر خواهیم کرد.
صالح آبادی با اشاره به اهمیت و ضرورت حمایت از صادرات غیرنفتی گفت: ارز حاصل از صادرات غیرنفتی می تواند به کشور کمک شایان توجهی نماید؛ بنابراین طبیعی است با توجه به اینکه ارز کشور باید در این شرایط تامین شود و یکی از مبادی تامین ارز مورد نیاز بخشهای مختلف، صادرات غیرنفتی است.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات افزود: بانک توسعه صادرات ایران حمایت خود را از صادرات غیرنفتی دوچندان کرده است، به نحوی که در سال 98 صادرات کشور بالغ بر 40 میلیارد دلار بوده و این در حالی است که بانک توسعه صادرات در کنار صادرکنندگان قرار داشته و اعتبارات ریالی و ارزی آن توانسته افزایش صادرات غیرنفتی را به دنبال داشته باشد.
وی در خصوص نقاط قوت بانک توسعه صادرات در سالهای فعالیت گفت: هم اکنون بانک توسعه صادرات 38 شعبه در سراسر کشور دارد و از 1100 نیروی این بانک، حدود 85 درصد نیروهای تحصیلکرد با مدارج بالای علمی هستند. این در حالی است که تمام شعب این بانک تخصصی، خدمات ارزی و ریالی ارایه میدهند؛ ضمن اینکه در مراکز استانها نیز، کیفیت و سرعت خدمات تاکنون مناسب و مطلوب بوده و تعامل مناسبی بین بانک و مشتریان وجود داشته است.
صالح آبادی با بیان اینکه بانک توسعه صادرات از بانک مرکزی، اضافه برداشت نداشته و این افتخار بزرگی است، خاطرنشان کرد: صورتهای مالی بانک توسعه صادرات معقول بوده و قابل دفاع است. ضمن اینکه در بازار بین بانکی نیز این بانک حضور فعال داشته و عمدتا در قابل سپرده گذاری در این بازار حضور داشته است.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات در مورد اموال مازاد بانک نیز گفت: این اموال نسبت به بانکهای دیگر بسیار پایین است و در حوزه حمایت از دانش بنیان ها نیز فعالیت جدی صورت گرفته است و حمایتهای این بانک محرز بوده است.
منبع:اکسپورتنا
تا کنون برای این پست دیدگاهی ثبت نشده است.