تماس تلفنی وزیر بهداشت ایران با همتای اماراتی‌اش و تشکر وی از کمک‌های ارسالی دولت امارات

01 خرداد 1399 464 بازدید

دکتر سعید نمکی، وزیر بهداشت ایران، یک تماس تلفنی با عبدالرحمان بن محمد العویس، "وزیر بهداشت و حفاظت از جامعه" امارات برقرار کرد.


به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی مشترک ایران و امارات، دکتر سعید نمکی، وزیر بهداشت ایران، یک تماس تلفنی با عبدالرحمان بن محمد العویس، "وزیر بهداشت و حفاظت از جامعه" امارات برقرار کرد.

طی این تماس، دو طرف در مورد اقدامات انجام شده توسط دو کشور در مواجهه با بحران همه گیر "کووید -۱۹" تبادل نظر کردند.

عبدالرحمن العویس تلاش‌های امارات برای مقابله با کروناویروس را مورد بررسی قرار داد و در این رابطه خاطرنشان کرد: این کشور اخیراً ابزاری جدید را تهیه کرده است که امکان انجام تست‌های جمعی با سرعت بالا را در عرض چند ثانیه انجام و این امکان را فراهم می‌کند که دایره تست‎ها به شکلی بی‌سابقه گسترش یابد.

وزیر بهداشت امارات به همتای ایرانی خود گفت: امارات یک درمان امیدوار کننده سلولهای بنیادی را برای کروناویروس کشف کرده است که شامل استخراج سلول‌های بنیادی از خون بیمار و ورود دوباره آنها پس از فعال سازی است. این روش باعث بازسازی سلول‌های ریه و اصلاح پاسخ ایمنی آنها، به منظور جلوگیری از واکنش بیش از حد آنها به بیماری کووید-۱۹ و آسیب دیدن سلولهای سالم تر می‌شود.

وی درباره کمک‌های ارسال شده امارات به کشورهای دیگر در هنگام بحران کرونا گفت: امارات متحده عربی به همه جهانیان نشان داده است که همبستگی عملی با مردمان و دولت‌های دوست خود دارد. عدم اختلاط مواضع انسان دوستانه و سیاسی یک ویژگی تمدنی و اخلاقی است که ریشه در رهبری و مردم امارات دارد.

وی افزود: امارات ۵۴ كشور را یاری كرده و بیش از ۶۳۰ تن كمك پزشکی ارسال كرده است تا به بیش از ۶۳۰ هزار نفر نیروی کار در بخش بهداشت كمك كند.

امارات همچنین در انتقال بیش از ۸۰ درصد کمک‌های پزشکی و درمانی سازمان بهداشت جهانی به حدود ۱۰۰ کشور در سراسر جهان و تحویل تجهیزات لازم برای مبارزه با ویروس کرونا، مشارکت کرده است.

دکتر سعید نمکی، وزیر بهداشت ایران از دولت امارات متحده عربی به دلیل همکاری و ایستادن در کنار ایران و حمایت از تلاش های ایران برای محدود کردن شیوع این بیماری همه گیر، تشکر و قدردانی کرد.

سعید نمکی تأکید کرد: کمک‌های ارائه شده از طرف امارات به کشورش در تهیه تجهیزات پیشگیرانه مناسب برای حفظ سلامت کارکنان پزشکی و کارکنان خط مقدم مبارزه با کووید-۱۹ کمک کرده است و آنها را قادر می‌سازد در مواجهه با ویروس همه گیر کووید-۱۹ کار خود را بهتر انجام دهند.